0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

 

Druhý ročník MEMORIÁLU OLDY CINKLA Kroměřížská běhna pokračoval v neděli 30. srpna 2020 svým druhým kolem, opět na střelnici KVZ Kroměříž v Těšnovicích. Letošní seriál je naplánován na čtyři kola. Do celoročního hodnocení pak budou každému účastníkovi započítány tři nejlepší dosažené výsledky v dílčích závodech.

 

KROMĚŘÍŽSKÁ BĚHNA 2020 – 2. kolo

 

Většinu plánovaných akcí střeleckých klubů postilo coronavirové šílenství, což mělo za následek přesouvání termínů závodů. To bohužel platilo i pro náš druhý závod, kterého se ve výsledku zůčastnilo pouhých osm závodníků. 

 

 

Díky tomu měl nechtěně „komorní“ závod vemi rychlý průběh. Střílelo se opět na stranou běžící terč ve vzdálenosti 50m.

Na počátečních průběžných výsledcích byla znatelná dlouhá střelecká pauza. Vždyť od prvního kola uplynulo více než půl roku. To však neplatilo pro Antonína Duška, který hned v úvodní zahřívací rundě minul z patnácti ran jen jednou. 

 

 

Asi nejhezčím terčem se ale může pochlubit Pavel Krahulík. Byl také nejtěsnějším Duškovým soupeřem a v součtu se svými 47 zásahy obsadil druhé místo před Zdeňkem Michálkem z Kroměříže.

 

 

Ve druhém kole Memoriálu Oldy Cinkla byl tedy nejlepší jediný závodník pořádajícího klubu KVZ Kroměříž Ing. Antonín Dušek se svými 53 zásahy, následován Pavlem Krahulíkem, reprezentujícím OSS SKP Holešov, který trefil 47 běhen. Medaili za třetí místo získal pan Zdeněk Michálek z Kroměříže s 44 zásahy a čtvrtý v pořadí byl pak Petr Staněk z SSK Zlín.

 

 

Třetí kolo Kroměřížské běhny má své místo v kalendáři až 14. listopadu, což je v dnešní poněkud pomatené době docela nepředvídatelná budoucnost. Termín ale v této chvíli platí, takže věřím, že se na podzim sejdeme v daleko vyšším počtu…

Děkuji všem závodníkům za pomoc při organizaci a těším se na viděnou!

Jiří Martinec

 

Propozice závodu na rok 2020 (aktualizace)

Výsledky 2. kola

FOTOGALERIE

 

 

Plán závodů Kroměřížská běhna 2020

Plán akcí KVZ Kroměříž na rok 2020

 

Podobná sada medailí je už připravena, některá z nich možná právě pro vás!

 

 

Chcete si k nám na střelnici přijet zazávodit?

Potřebujete pouze zbraň s doklady, 60 nábojů a dobrou náladu.

 

Obecné informace k závodu Kroměřížská běhna 2020

Základní informace

 

Nechceme nikoho zbytečně obtěžovat, ale na druhou stranu máme zájem, aby závod hezky plynule „odsýpal“. Abychom to mohli zajistit, potřebujeme dopředu vědět na kolik střelců se máme připravit… 

  • Soutěže se může zúčastnit kdokoliv s platným zbrojním průkazem (nebo zodpovídající osobou z pohledu zákona č. 119/2002 Sb.)
  • Z jedné zbraně mohou střílet dva i více závodníků, pokud se sejde při prezentaci odpovídající počet závodníků pro vytvoření více směn. V jedné směně může střílet najednou maximálně šest střelců.
  • Propozice povolují maximální zvětšení puškohledu 4x. Závod lze střílet i s optikou s vyšším zvětšením, nicméně výsledek bude uveden ve výsledkové listině pod čarou, mimo hlavní hodnocení. 

Pokud byste si chtěli přijet vyzkoušet své dovednosti, dejte nám to prosím předem vědět. Je jedno jakým způsobem. Využít můžete například kontaktní formulář na tomto webu, zavolat, nebo poslat SMS na +420 602 522 155, nebo předat informaci prostřednictvím už přihlášených kolegů…

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *