0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Druhý ročník vícekolovky MEMORIÁL OLDY CINKLA Kroměřížská běhna odstartuje v neděli 23. února 2020 na střelnici KVZ Kroměříž v Těšnovicích. Letošní seriál bude mít čtyři kola. Do celoročního hodnocení budou následně každému účastníkovi započítány tři nejlepší dosažené výsledky v dílčích závodech.

KROMĚŘÍŽSKÁ BĚHNA 2020 – 1. kolo

Oproti loňsku došlo k některým dalším změnám, z nichž zásadní asi je, že jsme zrušili omezení zvětšení puškohledu, držení zbraně a že je možno střílet i z polohy vsedě za stolem. Vše upřesňují propozice na letošní rok.

 

 

 

Propozice závodu na rok 2020

Výsledky 1. kola

FOTOGALERIE

 

 

Plán závodů Kroměřížská běhna 2020

Plán akcí KVZ Kroměříž na rok 2020

 

Podobná sada medailí je už připravena, některá z nich možná právě pro vás!

 

 

Chcete si k nám na střelnici přijet zazávodit?

Potřebujete pouze zbraň s doklady, 60 nábojů a dobrou náladu.

 

Obecné informace k závodu Kroměřížská běhna 2020

Základní informace

 

Nechceme nikoho zbytečně obtěžovat, ale na druhou stranu máme zájem, aby závod hezky plynule „odsýpal“. Abychom to mohli zajistit, potřebujeme dopředu vědět na kolik střelců se máme připravit… 

  • Soutěže se může zúčastnit kdokoliv s platným zbrojním průkazem (nebo zodpovídající osobou z pohledu zákona č. 119/2002 Sb.)
  • Z jedné zbraně mohou střílet dva i více závodníků, pokud se sejde při prezentaci odpovídající počet závodníků pro vytvoření více směn. V jedné směně může střílet najednou maximálně šest střelců.
  • Propozice povolují maximální zvětšení puškohledu 4x. Závod lze střílet i s optikou s vyšším zvětšením, nicméně výsledek bude uveden ve výsledkové listině pod čarou, mimo hlavní hodnocení. 

Pokud byste si chtěli přijet vyzkoušet své dovednosti, dejte nám to prosím předem vědět. Je jedno jakým způsobem. Využít můžete například kontaktní formulář na tomto webu, zavolat, nebo poslat SMS na +420 602 522 155, nebo předat informaci prostřednictvím už přihlášených kolegů…

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *