1 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

Malá odstřelovačka 2023 – závěrečný závod

 

O víkendu 28. října 2023 patřila střelnice KVZ v Kroměříži opět vyznavačům střelby z malorážky s  optickým zaměřovačem. Závod měl narozdíl od předchozích čtyř kol trochu odlišný řád, protože se v závěru kromě výsledků posledního pátého kola současně oceňovali vítězové všech pěti dílčích klání v obou kategoriích.

Ovšem pomyslnou „třešničkou na dortu“ bylo samozřejmě losování výherce hlavní ceny, malorážky CZ 457… 

 

Garantem seriálu „MALÁ ODSTŘELOVAČKA“ je firma TOPSTRELY.CZ a hlavní cenou v tomto klání je uherskobrodská malorážka CZ 457.

 

 

Poměřit síly a pokusit se ještě vylepšit dosavadní stav v konečném účtování přijelo na těšnovickou střelnici něco přes dvacítku závodníků. Šance byly nemalé, neboť o štěstí ve slosování o hlavní cenu se mohli pokoušet všichni, kdož měli zapsánu účast minimálně ve čtyřech kolech. 

Ale ani ostatní nepřišli zkrátka, neboť rozličné ceny v množství přiměřeném čekaly opravdu na každého… 

Ovlivnit se ještě dalo také konečné pořadí v celém seriálu, protože to se utvářelo součtem tří nejlepších dosažených výsledků v dílčích soutěžích.

 

Výsledky 5. kola v kategorii STANDARD

 

Výsledky ke stažení (5. kolo, kat. STANDARD)

 

Výsledky 5. kola v kategorii VOLNÁ

 

Výsledky ke stažení (5. kolo, kat. VOLNÁ)

 

FINÁLE MAO 2023 – kat. STANDARD

 

Výsledky ke stažení (Finále 2023, kat. STANDARD)

 

 

FINÁLE MAO 2023 – kat. VOLNÁ

 

Výsledky ke stažení (Finále 2023, kat. VOLNÁ)

 

A kdo vyhrál malorážku CZ 457?

Pokud vás zajímá, jak probíhalo losování a kdo je šťastlivcem, který vyhrál hlavní cenu, podívejte se na záznam níže…

 

 

Závěr

Co řící na závěr? Napadá mě toho hodně… Třeba, že ten rok zase utekl jako voda. Snažili jsme se, aby se vám všem v Kroměříži líbilo, také abychom byli maximálně spravedliví nejen při hodnocení výsledků, aby závody odsýpaly (což se občas zadrhávalo) atd…

Na začátku nás byla sotva dvacítka, ale postupem času přibývali další a další. Samozřejmě někteří přijeli, zkusili a více jsme je neviděli. To je přirozený vývoj. Z těch, co jezdili pravidelně se však vytvořila bezva parta, která kdykoliv s čímkoliv pomohla, hrála vždy fair play, nepokazila žádnou legraci. Moc si toho ceníme a doufám, že budeme nějakým způsobem v tomto trendu pokračovat i v letech dalších.

Chci Vám velice poděkovat! Jste skvělí!

 

Malá odstřelovačka v Kroměříži pro tento rok končí. Stále máme ale ještě v kalendáři dvě soutěže Memoriálu Oldy Cinkla „Kroměřížská běhna“.  Nejbližší  nás čeká 11. listopadu a pak úplný závěr roku oslavíme v sobotu 30. prosince. Budete-li mít čas a chuť, velice rádi vás všechny na těšnovické střelnici uvidíme! Však to znáte… Pokecáme, zastřílíme si a něco na zub také seženeme!

Přátelé, žijte krásně!

Jiří Martinec & Tonda Humplík

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *