0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Tak se opět rok s rokem sešel a nastal čas zůčtování. Myšleno je ovšem zůčtování v dobrém slova smyslu, neboď poslední kolo Kroměřížské běhny bylo zároveň závodem, na kterém se vyhodnocovali nejlepší střelci šestikolového klání roku 2019.

KROMĚŘÍŽSKÁ BĚHNA 2019 – 6. kolo

 

Neděle 29. prosince byla poslední v roce 2019 a na střelnici KVZ Kroměříž, v souladu s tradicí, patřila zase milovníkům střelby z malé odstřelovačky. Letošní Memoriál Oldy Cinkla dospěl do své finální fáze.



 

Šesté kolo bylo pro závodníky zároveň poslední možností, jak vylepšit rozehranou partii z pohledu celého roku ve svůj prospěch. Do celkového hodnocení se každému započítavaly čtyři nejlepší dosažené výsledky a součet pak určoval celkové pořadí úspěšnosti střelců v roce 2019.

 

Výsledky 6. kola

FINÁLE – výsledky po 6. kole 

FOTOGALERIE

 

Způsob hodnocení závodu za rok 2019 – Dodatek k propozicím

Vítěz každého dílčího kola získává za 1. místo 15 bodů, za 2. místo 14 bodů, za 3.místo 13 bodů atd. Závodníci, kteří se umístili na patnácté a nižší příčce získávají shodně 1 bod.  

Závěrečné celoroční pořadí tvoří součet bodů za čtyři nejlepší kola každého závodníka. Při rovnosti bodů rozhoduje počet vítězství, nebo vyšší pořadí jednotlivých závodů.

 

Termíny všech dílčích kol Kroměřížské běhny 2019

 

 

 

Plán akcí KVZ Kroměříž na rok 2019

 

 

 

Chcete si k nám na střelnici přijet zazávodit?

Potřebujete pouze zbraň s doklady, 60 nábojů a dobrou náladu.

Propozice k závodu

Základní informace

 

Nechceme nikoho zbytečně obtěžovat, ale na druhou stranu máme zájem, aby závod hezky plynule „odsýpal“. Abychom to mohli zajistit, potřebujeme dopředu vědět na kolik střelců se máme připravit… 

  • Soutěže se může zúčastnit kdokoliv s platným zbrojním průkazem (nebo zodpovídající osobou z pohledu zákona č. 119/2002 Sb.)
  • Z jedné zbraně mohou střílet dva i více závodníků, pokud se sejde při prezentaci odpovídající počet závodníků pro vytvoření více směn. V jedné směně může střílet najednou maximálně šest střelců.
  • Propozice povolují maximální zvětšení puškohledu 4x. Závod lze střílet i s optikou s vyšším zvětšením, nicméně výsledek bude uveden ve výsledkové listině pod čarou, mimo hlavní hodnocení. 

Pokud byste si chtěli přijet vyzkoušet své dovednosti, dejte nám to prosím předem vědět. Je jedno jakým způsobem. Využít můžete například kontaktní formulář na tomto webu, zavolat, nebo poslat SMS na +420 602 522 155, nebo předat informaci prostřednictvím už přihlášených kolegů…

 

Podobná sada medailí je už připravena, některá z nich možná právě pro vás!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *