3 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Moravská odstřelovačka 22lr v roce 2024 – testovací závod

V sobotu 17. 2 2024 jsme uspořádali přípravný, nebo chcete-li testovací závod letošního ročníku MORAVSKÁ ODSTŘELOVAČKA 22LR, jehož cílem bylo především potvrdit v praxi výběr terčů, stanovit časy pro plnění úkolů a celkově ověřit a sladit nastavená pravidla…

Jak už bylo avizováno, seriál bude mít pět kol, z nichž dvě bude pořádat portál Střelecké závody na Moravě na střelnici AVZO v Odrách, dvě kola KVZ Brno-střed na střelnici v Lulči u Vyškova a poslední finálové kolo proběhne na střelnici v Kroměříži. Patronem seriálu je i letos firma TOP STŘELY Martina Navrátila.

 

Pokud vás zajímá, jak budou vypadat terče pro letošní sezónu, tak tady jsou:

 

 

Závod bude rozdělen na dvě části. První sestava bude vypadat přibližně jako na obrázku výše, druhá pak obdobně, jako vidíte na fotografii pod tímto textem.

 

Celkový počet ran vychází asi na 80 nábojů (mimo nástřel), souhrnný čas na střelbu bude ještě upřesněn, ale měl by být cca 50-60 minut. Marek Mlčoch už spočítal i maximální možný bodový zisk. Pokud budete úspěšní na 100%, získáte 1200 bodů za jeden závod. 

Přestože měl tento závod především edukační charakter, nikdo ze zúčastněných jej nebral na lehkou váhu, protože i tady se vyhodnocovaly výsledky.  A jak dopadly, vidíte názorně zde:

 

Výsledky ke stažení

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *