0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Malá odstřelovačka, 1. kolo

23. dubna proběhl na střelnici KVZ v Kroměříži první ze tří závodů ve střelbě z malorážky s puškohledem v klasických disciplínách. Každé ze tří kol bude mít shodné části, zaměřené na přesnou mířenou střelbu, rychlopalbu, orientaci a střelbu na pohyblivý cíl.

Počet startujících nebyl nikterak vysoký, takže šlo vše hladce a na oběd jsme byli všichni doma.

Nejlepším střelcem se stal Radek Kovařík z Přerova nástřelem 580 bodů. Druhé místo obsadil Jiří Martinec z pořádajícího KVZ Kroměříž s 569 body a na třetí příčce se ziskem 555 b. ukočil první kolo Bohuslav Nepodal ze střeleckého klubu Patriot Ostrava.

 

 

Výsledky prvního kola (ze tří kol)

 

Podíváme-li se do závěrečné klasifikace, je zřejmé, že ve sportovní části, kdy se sázelo na precizní střelbu a rychlopalbu, byly výkony střelců velmi vyrovnané. Největší šance měl Tadeáš Samiec z SSK Třinec. Závod se v jeho neprospěch obrátil až v předposlední a poslední položce. Hrubě podcenil terč se smajlíky a korunu svému marnému snažení nasadil na běžícím terči. 

Běžící terč a pro změnu i záludný terč č. 5 Rukojmí vyřadil z boje o bednu i „černého koně“ a do té chvíle skvěle střílejícího Tondu Humplíka. Dva zásahy mimo běhnu ho rázem odsunuly na pátou pozici. Prostě někdy se člověku nedaří…

 

Propozice závodu

Terče ke stažení

 

Druhé kolo je naplánováno na 14. květen 2022 a věřím že to už dorazí vícero soupeřů. Budeme se na Vás v Kroměříži Těšit!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *