1 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

MORAVSKÁ ODSTŘELOVAČKA 2024 – 3. kolo, 21. 9. 2024, střelnice ODRY

 

!!!!!!!!!!!!!! INFO V ZÁVĚRU ČLÁNKU !!!!!!!!!!!!!

 

Třetí kolo letošního pětidílného seriálu závodů ve střelbě z malorážky s puškohledem proběhlo podle plánu 21. září opět na Oderské střelnici. Zúčastnilo se ho patnáct střelců, většinou vyzbrojených zkušenostmi z dřívějších závodů. Z výsledků je patrný jasný vzestup jejich dovedností…

 

 

Svou vedoucí pozici potvrdil dalším vítězstvím v řadě hodonínský Tonda Křivák… Na pomyslné stupně vítězů se ale nyní probojoval skvělým výkonem Břeťa Ostrožík z Klimkovic. Obsadil druhé místo. Třetí příčka pak patřila kroměřížskému Markovi Mlčochovi…  Dobrá práce kluci! Velice gratulujeme!

výsledky ke stažení

Výsledkovou listinu k vytištění si můžete stáhout zde

Garantem seriálu závodů „MORAVSKÁ ODSTŘELOVAČKA“ je firma TOPSTRELY.CZ 

Hlavní cenu, stejně jako další hodnotné výhry může získat každý závodník, který se zúčastní nejméně čtyř kol. Druhou podmínkou je osobní přítomnost při losování.  Ceremoniál se uskuteční po ukončení posledního, finálového kola v Kroměříži, to je 3. listopadu 2024. 
 
 
 

Průběžné pořadí v PDF ke stažení zde

 

Pro pořádek bych chtěl upřesnit, že v závěru seriálu budeme hodnotit nejlepší střelce v pořadí, do kterého se budou započítávat výsledky nejlepších tří kol v průběhu roku. Absolutním vítězem se stane střelec s nejvyššími dosaženými body.

O hlavní cenu, kterou je uherskobrodská malorážka CZ457 budeme losovat a do tohoto losování mohou být zařazeni pouze závodníci, zapsaní nejméně ve čtyřech kolech… Fyzická přítomnost při losování je nezbytnou podmínkou.

 

 

Před námi už jsou jen dvě zbývající kola. Nejbližší bylo plánováno na střelnici v Lulči. Zde přichází změna. Čtvrté kolo jsme z organizačních důvodů nuceni přesunout na střelnici KVZ do Kroměříže, do Těšnovic. Je to tatáž střelnice, kde probíhaly všechny předcházející ročníky.

Omlouváme se za možné komplikace a prosím, opravte si tuto změnu ve svých kalendářích. Na stejném místě proběhne také finálový závod na začátku listopadu. Bohužel i tady dochází ke změně, tentokrát ke změně termínu. Závod musíme posunout ze soboty na neděli. Závěrečné finále proběhne tedy v neděli 3. listopadu 2024, opět na střelnici KVZ Kroměříž.

 

Krásné dny všem!

Martinec & Humplík

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *